Inleiding

Het huwelijk is een belangrijke dag voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om zo weinig mogelijk geld hieraan uit te geven. De kosten kunnen enorm oplopen. Een zelf te kiezen courante tijd met een goed geinformeerde ambtenaar zijn al niet gratis. Verder een jurk, kleding van de bruidsmeisjes, een pak, een trouwauto, ringen, bruidsboeket, de bruidstaart en dan later op de dag een diner, een feest, een band etc etc etc. En uiteraard de kosten voor een goede fotograaf. Een huwelijk kan zo 20.000 of 30.000 euro kosten. Dat moet u er maar voor uit willen geven!

Nu zijn er vele bruidsfotografen die fantastisch werk leveren. Echter, de prijs is daar ook naar. U bent zomaar 1000 tot 3000 euro kwijt.Wilt u dat er ook voor uitgeven? Dan moet u dat ook vooral doen. Ik verwijs graag naar mijn collega-bruidsfotografen. Die fotografen leveren echt waar voor hun geld en u krijgt prachtige boeken! Hun werk is dat geld doorgaans absoluut waard. Maar als u daarvoor geen budget heeft of er dit soort bedragen niet aan wilt uitgeven is er een alternatief!

U zult namelijk toch graag foto's willen. Het is een onmisbare herinnering. Natuurlijk kunt u Ome Arie vragen om het met zijn camera van de Media Markt te doen, of heeft Tante Bertha haar mobiel mee. Maar dan is de teleurstelling achteraf zeer groot wanneer blijkt dat die foto's toch niet aan uw verwachtingen voldoen. Even overdoen zit er niet in.

Want ondanks dat u er maar weinig budget voor had.....u wilde toch wel graag goede foto's van misschien wel de belangrijkste dag van uw leven. En dan is het van groot belang dat iemand met veel ervaring die foto's maakt. Zo iemand is Marco Spelten.

Marco is professioneel sport- en bedrijfsfotograaf en kan u voor een lage prijs van foto's voorzien wanneer u kiest voor het gratis huwelijk van de maandagmorgen (in sommige gemeentes is dit dinsdagmorgen). U krijgt geen glanzende boeken en mooie afdrukken, maar gewoon de foto's in digitaal formaat via internet geleverd. Laag budget wil niet zeggen lage kwaliteit foto's. Met zijn 20 jaar ervaring als fotograaf staat Marco garant voor vakwerk!

Marco is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30165823. Hij fotografeert met de professionale lijn van Canon.

Andere bedrijfswebsites van Marco:

Op de twee eerstgenoemde websites ziet u Marco's portfolio.

Neemt u eens vrijblijvend contact met hem op.